top of page

Veelgestelde vragen

 

Kan ik het Membership met iemand anders delen?

Nee, het Olympia Membership is persoonsgebonden. Dit wil zeggen, zowel u als uw partner kunnen er gebruik van maken. Maar de kinderen niet dit wil zeggen de kinderen kunnen niet zelf reserveren en komen varen uiteraard kunnen zij wel met u meekomen.

Heb je een vaarbewijs nodig om te varen met de sloepen van Olympia Charters?

Nee, iedereen van minimaal 21 jaar of ouder mag varen met de sloepen van Olympia Charters. Indien u nog nooit gevaren heeft? Geen probleem vooraf krijgt iedereen een uitvoerige instructie. Desgewenst maken wij ook even een proefvaartje met u.

Moet ik een kaart van het vaargebied aanschaffen?

Nee, op al onze sloepen is de ANWB waterkaart aanwezig en een gedetailleerde waterkaart van het centrum van Leiden. Mocht u in het bezit zijn van een tablet dan zijn er diverse leuke Apps om thuis vaarroutes voor te bereiden. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld: Het Sloepen netwerk

Please reload

Zijn de sloepen van Olympia Charters verzekerd?

De sloepen van Olympia Charters zijn all-risk verzekerd met een eigen risico van € 150,- per schadegeval. Bij het aangaan van het Membership zult u hiervoor een factuur van ons ontvangen. Indien er het gehele seizoen geen schade wordt gevaren zullen wij de borgsom aan het einde van het vaarseizoen aan u crediteren. Mocht u gedurende het vaarseizoen wel schade varen, dan zullen wij u de borgsom nogmaals in rekening brengen.

Zijn er naast de kosten voor het Membership nog meer kosten?

Het brandstofverbruik (diesel) is voor rekening van Olympia Charters. 

Alle overige kosten tijdens de huurperiode, zoals haven- en bruggelden zijn voor rekening van de Member.

Please reload

Varen met vrienden
Varen Zonder Vaarbewijs
Sloep Huren Warmond
bottom of page