top of page

Weco 635 Sloep

U vaart bij ons in de elegante Weco 635 Motorsloep deze sloep biedt plaats aan 8 personen en is uitgerust met een betrouwbare 25 PK dieselmotor.

De sloepen zijn voorzien van een stoere touwkabelaring, fraaie teakhouten blokroosters, een royale stuurstand, kussens, een buiskap en voldoende bergruimte om uw eigen spullen op te bergen.

 

Bij vertrek krijgt u van ons altijd een waterkaart mee, en desgwenst laten wij u een leuke vaarroute zien voor de tijd dat u het water op wilt.

Op de haven hebben wij zwemvesten in alle maten gratis beschikbaar. Vanzelfsprekend zijn alle sloepen voorzien van een anker, meerpennen en een zwemtrapje.

 

Ervaringen van anderen.

Hr. Haasnoot - Oegstgeest

Reeds 5 jaar maken wij met ons gezin nu 

gebruik van het Olympia Membership. 

Ideaal, als vader van 2 jonge kinderen heb

ik geen zin c.q. tijd om te klussen aan een

eigen boot. Met deze formule is het heel

simpel, we reserveren, parkeren naast de sloep, stappen in en varen weg, om lekker een paar uur te genieten met z'n allen op het water. 

 

Fam. Meijer - Warmond

Toen wij in Warmond kwamen wonen duurde het niet lang voordat wij in aanraking kwamen met het watersport-virus. Aangezien veel jachthavens een wachtlijst hadden voor een ligplaats kwamen wij al snel tot de conclusie dat het Membership van Olympia een prima alternatief voor ons is. Lekker makkelijk en geen zorgen.

 

Mevr. de Kruijf - Leiden

Ongeveer 15 jaar lang hebben wij zelf een boot gehad en elk najaar kwamen mijn man en ik tot de conclusie die paar keer dat we gevaren hebben zijn wel erg duur geweest. Gelukkig konden we op een zeker moment de boot verkopen en maken sindsdien gebruik van dit " wel de lusten, niet de lasten" concept. 

Hr. de Kort - Warmond

Als ondernemer heb ik regelmatig afspraken met nieuwe klanten aangezien ik niet kan golfen moest ik een andere originele manier verzinnen om af en toe eens het kantoor te ontvluchten.

Dat is helemaal gelukt. In Warmond opstappen naar Leiden varen en daar even lunchen op het terras. Kortom helemaal toppie!

bottom of page